Verkoop kavels Bensdorp

Bouwgrond te koop
Bouw uw eigen droom villa in Bensdorp. Met zelfbouw koopt u een kavel en bepaalt u hoe het huis er uit komt te zien. Uw kans om in uw ideale villa in het centrum van Bussum te wonen! Begin 2019 wordt het project Bensdorp, waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren opgeleverd. Dat betekent ook dat de twee kavels vrijkomen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt voor de bouwketen van Bouwbedrijf Noordersluis. Naar verwachting kunnen de kavels in het eerste kwartaal van 2019 worden vrijgegeven.

 

Twee vrije kavels
De twee Kavels G en H liggen op het terrein van het vernieuwde Bensdorp, direct aan de Nieuwe Spiegelstraat. Kavel G heeft een oppervlakte van ca. 285 m². Kavel H geeft een oppervlakte van ca. 308 m² en ligt aan de zijde van de geitenweide.

Type GBO Prijs
Kavel G ca. 285 m2 € 302.500,- *
Kavel H ca. 308 m2 € 326.500,- *

*De kavelprijzen zijn excl. BTW

Interesse?
Het is nu mogelijk om uw droomhuis te bouwen op één van de twee kavels in Bensdorp! U kunt vanaf vandaag uw belangstelling kenbaar maken. Samen met de door uw gekozen architect kunt u uw droomvilla ontwerpen en kijken wat uw mogelijkheden tot zelfbouw zijn. Wilt u alvast meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Interesse in kavel?