Bensdorp Update Nieuwsbrief 1

Welk bedrijf of instelling vestigt zich in Bensdorp?

Tijdens de inspraakavonden meldden diverse geïnteresseerden zich om deel te nemen aan het project Bensdorp. Via de website zijn er aanmeldingen binnengekomen met een grote verscheidenheid, van muziekverenigingen tot ondernemers.

Aan de interesse voor het project zal het niet liggen. Niet alleen uit Bussum, maar uit het hele land is er interesse voor Bensdorp getoond. De afgelopen maanden zijn er gesprekken gevoerd met zowel stichtingen, investeerders als ondernemers. Alinda Boeve, commercieel manager Bouwbedrijf Noordersluis, voert in samenwerking met Aya de Lange de gesprekken met alle partijen. Ook de gemeente Bussum is betrokken en denkt actief mee over de invulling van de ruimten.

Zodra de bouwaanvraag is ingediend zal de invulling van alle ruimtes snel concreet worden.

Zodra er nieuws is over welke partij zich vestigt in Bensdorp zal Bouwbedrijf Noordersluis betrokkenen en geïnteresseerden hierover informeren via de website, facebook en de digitale nieuwsbrief.

Fotobijschrift: Aya de Lange links en rechts Alinda Boeve (commercieel manager Bouwbedrijf Noordersluis)