Bijeenkomsten

Inspraakavond gemeentehuis druk bezocht

19 maart heeft er een inspraakavond plaatsgevonden waar de nieuwste plannen van Bensdorp werden gepresenteerd. Wethouder De Ridder opende de bijeenkomst, waarna Bouwbedrijf Noordersluis (Alinda Boeve) zich voorstelde en LEVS architecten (Marianne Loof) uitleg gaf over de plannen. De gemeente Bussum heeft als afsluiting de planning en procedure van het plan doorgenomen. Na het plenaire gedeelte had het publiek de gelegenheid om vragen te stellen en ideeën te delen. De betrokken partijen beantwoordden de vragen. Veel aanwezigen uitten hun zorg over het parkeren. Zijn er genoeg plekken? Stromen de omliggende wijken niet vol met mensen die hun auto kwijt willen? Ook waren er veel enthousiaste reacties. Belangenorganisaties die op zoek zijn naar een samenwerking, belangstellenden om te gaan wonen in één van de appartementencomplexen en ondernemers die graag verder zouden willen praten met de ontwikkelaar. Over één onderdeel was iedereen het over eens; de plannen zien er fantastisch uit! De vervolgbijeenkomst zal rond de zomer plaatsvinden. In deze bijeenkomst wordt de status van het project gepresenteerd. Natuurlijk houden wij u in de tussentijd op de hoogte van al het nieuws op deze website. Op deze avond zijn tevens vernieuwde artist impressions getoond. Deze kunt u hier bekijken.