Participanten

Bouwbedrijf Noordersluis stelt zich aan u voor

Bouwbedrijf Noordersluis uit Lelystad heeft samen met LEVS Architecten uit Amsterdam, die ook betrokken was bij de eerdere plannen, hun ambitieuze plannen voor Bensdorp gepresenteerd. Bouwbedrijf Noordersluis hoopt dat dit jaar alles rond komt, zodat er met de bouw kan worden gestart.

Bouwbedrijf Noordersluis is een onderdeel van de Noordersluis Bouwgroep. De oorsprong van de Noordersluis Bouwgroep gaat terug naar 1984. In dat jaar richtten de huidige aandeelhouders Bouwbedrijf Noordersluis op. Met drie fulltime medewerkers werden voornamelijk onderhoudswerkzaamheden verricht. In de loop der jaren groeide het Bouwbedrijf door naar een professionele Bouwgroep welke haar activiteiten verbreedde in de nieuwbouw van woning- en utiliteitsbouw. Tevens werd de Noordersluis Bouwgroep uitgebreid met meerdere bedrijven. In 2001 werd Bouwbedrijf Heimensen aan de Bouwgroep toegevoegd. In juli 2009 volgde Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal.

Het motto van Bouwbedrijf Noordersluis is is ‘Bouwen met betrokken mensen’, met andere woorden, snel en compleet bouwen door een goede samenwerking. Of dit nu is voor een woningcorporatie, beleggers of voor een particulier, de bouwwensen van de opdrachtgever worden door Bouwbedrijf Noordersluis vertaald naar een snelle, kwalitatief en soepel lopende realisering.

Kijk voor meer informatie over Bouwbedrijf Noordersluis op www.noordersluis.nl