Bensdorp Update Nieuwsbrief 4

De bouw loopt goed op schema

Het project gaat nu echt de hoogte in! Bij gebouw A is de 1e verdiepingsvloer gestort en wordt er momenteel gewerkt aan de wanden van de 1e verdieping. Bouwbedrijf Noordersluis probeert nog voor de kerst de tweede verdiepingsvloer te leggen. Bij  gebouw E is de eerste verdiepingsvloer gelegd. De ruwbouw van de parkeergarage is gereed. Pas aan het eind van het project gaat Bouwbedrijf Noordersluis verder aan de parkeergarage om onder andere de bestrating en verlichting aan te brengen. Het werk is afhankelijk van de weersomstandigheden. Die werken momenteel niet mee.

Door de sneeuw hebben we afgelopen week een aantal dagen niet kunnen werken op de vloeren. De komende periode gaat Bouwbedrijf Noordersluis verder met het opbouwen van de verdiepingen van gebouw A en E. Vanaf week 7 komen de eerste kozijnen op de bouwplaats. Deze worden gesteld tegen de kalkzandsteen binnenspouwbladen. Hierna komt er een steiger om het gebouw.

Bouwbedrijf Noordersluis verwacht in het begin van het nieuwe jaar te gaan starten met de renovatie van gebouw B (oude Bros-gebouw). De planning is nog altijd om in december 2018 het project op te leveren.