Bensdorp Update Nieuwsbrief 3

Create your own style!

6 interieurstijlen van nu

Back to basic
Back to basic in je loft of appartement. Door de basismeubelen rustig en clean te houden creëer je rust. Gebruik veel wit en kies voor een strakke aankleding. Koop zo min mogelijk accessoires en laat de ruimte open om je loft of appartement nog groter te laten lijken.

Intens etnisch
Laat de wereld je inspireren. Alle verschillende werelddelen staan met hun eigen cultuur centraal. Zo krijg je meteen een warme sfeer in je loft of appartement. Intense kleuren op de muur en tegenstellende kleuren in accessoires laten je loft opvallen! Wilde patronen en natuurlijke materialen kleden de ruimte helemaal af. Denk aan gestikte wandkleden en mozaïek muren en lampen.

Subtiel hout
Voeg hout toe aan je interieur. Het geeft een stoere en natuurlijke uitstraling. Een bijzettafel, snijplank of een smalle wand met hout. Houd het subtiel in de woning en gebruik verschillende houtsoorten door elkaar. Combineer deze stijl met wit en je krijgt een luxere inrichting en helemaal van nu!

Levendig groen
Groen, groen en nog eens groen. Haal de natuur naar binnen. Laat je loft of appartement ademen door grote en opvallende planten. Maar schilder ook eens een muur in een groentint. In combinatie met een behang met plantenprint werk erg goed. Houd de basis verder neutraal.

Industrieel stoer
Een krachtig en stoer interieur wat past bij je eigen persoonlijkheid? Mix en match tussen verschillende stijlen en materialen maar gebruik wel de natuurlijke elementen zoals staal, hout, beton, steen en leer. Zo creëer je een goede basis. Er zijn veel industriële accessoires te koop, dus afstylen moet geen probleem zijn. DIY is hier de tip!

Geometrische print
Bij geometrische prints zijn de mogelijkheden eindeloos. Grafische prints en vormen geven je loft een strakke uitstraling. Denk aan cirkeltjes, driehoekjes of ruitjes gebruiken in lampen, fotolijstjes, behang of zelfs op de vloer.