Bensdorp Update Nieuwsbrief 3

Koop uw loft op unieke locatie

Wonen in een droomloft in het oude Bros gebouw? Het kan! Onlangs zijn enkele lofts weer op de markt gekomen. De ruimten zijn niet alleen sfeervol, ze zijn te vinden op een unieke locatie en kunnen geheel naar uw wensen worden ingedeeld. Het zijn bovendien de enige woonobjecten die in Bensdorp verkocht worden.

Het unieke aan de lofts op de eerste verdieping is dat ze een plafondhoogte hebben van ruim 4,4 meter. Dit maakt het zelfs mogelijk om in deze lofts een extra mezzanine te creëren. Delen van de golven op het plafond zijn nog zichtbaar en dit geeft de ruimte samen met de twee oude pilaren een echte industriële uitstraling. Alle lofts hebben een eigen balkon met uitzicht op Het Spiegel. Iedere loft beschikt over twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeerkelder.

Vrij in te delen

De ruimte is vrij in te delen. Het is mogelijk om uw eigen droomloft te realiseren. Na aankoop van de loft bedenkt u samen met LEVS architecten welke indeling het beste bij u past. De architect zal al uw wensen vertalen naar een voorstel met bijbehorende 3D-schetsen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Oplevering eind 2018

De renovatiewerkzaamheden van gebouw B, waar de lofts in komen, zijn inmiddels gestart. De oplevering van de lofts zal volgens de planning eind 2018 plaatsvinden. De lofts staan te koop voor een vaste prijs.