Bijeenkomsten

16 februari Kijkdag 6 lofts

De lofts van Bensdorp zijn vandaag in de verkoop gegaan! Waar vroeger de bekende Bros chocolade werd gemaakt, zal Bouwbedrijf Noordersluis zes loftwoningen realiseren. Om toekomstige bewoners een beeld te geven van de ruimte die de lofts bieden, wordt er op 16 februari aanstaande een kijkdag georganiseerd.

“Pas als je in de oude fabriek bent geweest, voel je de enorme ruimte die de lofts bieden en proef je het karakter van het pand.” Aldus Ewoud Rehe, directeur Nienaber Makelaars. “Je kunt zoveel met de lofts. Op de eerste verdieping heb je veel hoogte in de loft en zijn de oude pilaren nog zichtbaar. Tijdens de kijkdag kan de bezoeker door de enorme ruimtes lopen en om het idee van ruimte te versterken, hebben we de buitenmuren van de lofts op de grond getekend.”

Op deze website kunt u alle 6 de lofts bekijken en meer informatie per appartement vinden. Inschrijving op een loft is mogelijk tot en met vrijdag 17 maart 2017.

Wie graag aan een rondleiding wil deelnemen, kan zich inschrijven via deze link. Zowel de makelaar als het bouwbedrijf zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Tevens is de gedrukte brochure en het inschrijfbiljet af te halen. Uiteraard onder het genot van een warme chocolademelk en een brosje!