Bensdorp Update Nieuwsbrief 2

Verkoop lofts start na de zomer

Wonen in een gerenoveerd historisch gebouw: het Bros-gebouw. Op de begane grond komt een commercieel-maatschappelijke invulling. Op de eerste en tweede verdieping worden in totaal 6 lofts gerealiseerd.

De lofts hebben een gebruiksoppervlakte van 165m2 tot 200m2, ze hebben alle zes een balkon, 2 parkeerplaatsen achter elkaar en een berging. De lofts blijven grote open ruimtes, maar worden wel energiezuinig gerenoveerd. Er komt isolatie in de wanden en plafonds en alle ramen en kozijnen worden vervangen. Ook komt er een nieuw dak op het pand. De oude zuilen zullen aan de binnenzijde van de lofts zichtbaar blijven.

De koper kan zijn eigen droomloft samenstellen. De ruimte is nog vrij in de delen. Wilt u twee of meer slaapkamers? Of liever toch één grote open ruimte? Alles is nog mogelijk.

Na de zomer zal er een campagne opgestart worden om de lofts te verkopen. Op dat moment zullen ook alle details over de zes lofts bekend gemaakt worden.

Bouwbedrijf Noordersluis is momenteel bezig met het samenstellen van een uitgebreide brochure met plattegronden en alle specificaties van de ruimtes. Bij de start verkoop kan de brochure bij de makelaar opgevraagd worden.

Ook op de website www.bensdorpbussum.nl zal alle informatie over de lofts te vinden zijn. Via de media, de website en de Bensdorp nieuwsbrief zal na de zomer een aankondiging verzonden worden over de startdatum van de verkoop.