Algemeen nieuws

Huurmogelijkheden appartementen Het Gewest in Bussum (VERHUURD)

Momenteel bouwt Bouwbedrijf Noordersluis drie appartementencomplexen aan de Brinklaan in Bussum. Deze huurappartementen worden in opdracht van Delta Lloyd gerealiseerd. Het project bestaat uit drie losstaande woongebouwen van elk 18 appartementen (totaal 54 appartementen) in de vrije sector. De woningen hebben een oppervlakte tussen 63 m2 en 110 m2. Alle appartementen zijn gelijkvloers en beschikken over een buitenruimte en een individuele berging in de kelder. De verwachte oplevering is in het derde kwartaal van 2016.

Update:

De appartementen zijn allen volledig voor oplevering verhuurd. De oplevering aan de huurders van het eerste blok zal tussen 1 en 16 november plaatsvinden. En daarop volgend ook de andere 2 blokken.
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven, maar uiteraard wel voor de nieuwe 40 vrije sector woningen in Bensdorp.